Cord Blood My handmade creation Top66 Statistici

joi, 2 februarie 2012

Botosei pentru copii

Va spuneam in descrierea mea ca imi place tot ceea ce tine de handmade si homemade, inclusiv tricotajele. Stiti care este istoria tricotajelor?
Tricotatul a aparut in antichitate, la egipteni. Ei tricotau din fire de lana sosete si pulovere pentru a-i proteja pe pescari de vremea rea si se pare ca tricotatul provine din metoda impletirii plaselor de pescuit.
A devenit cu adevarat popular in secolul al XV-lea cand se infiinteaza prima breasla de tricotaje in Paris. Puloverele au fost introduse in moda feminina de catre Coco Chanel.
Tricotajele se obtin din bumbac, lana, matase, fibre sintetice sau in amestec. Articolele tricotate cel mai des utilizate sunt: puloverele, fularele, treningurile, manusile tricotate, lenjeria de corp, ciorapii s. a.
De-a lungul anilor tricotatul de mana devine un hobby, si nu o necesitate, o data cu inventarea masinii de tricotat industriala. In prezent, piesele tricotate sunt cu atat mai valoroase cu cat au un model mai deosebit si valoarea lor creste inzecit daca sunt tricotate manual.
Putem spune ca tricotajele sunt mici opere de arta, care se asorteaza in peisajul friguros al sezonului rece. Si pentru ca zilele astea temperature din termometre a scazut destul de mult ce poate fi mai placut decat un ceai cald si o pereche de botosei in picioare. Va prezint primul obiect handmade tricotat by My handmade creation “botosei pentru copii”.


Se pot confectiona modele in diferite culori si dimensiuni. Pret 20 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu